Slide background
Slide background
Slide background
Drejtoria e Inspektimit të Naftës dhe Gazit (DING)
Kjo drejtori ka për mision parandalimin e rreziqeve që vijnë nga pajisjet nën presion nëpërmjet mbikqyerjes efektive të tregut

Drejtoria e Inspektimit të Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)
Drejtoria e Inspektimit të Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike e Inspektoratit Qendror Teknik ka për mision garantimin e sigurisë

Panairi i Energjisë, IQT pavion për promovimin e standardeve

Eshtë mbajtur në Tiranë, nga data 7-9 Nëntor Panairi i Energjisë, “Energjia, Sfida e së Ardhmes” e organizuar nga Ministra e e Energjisë dhe Industrisë.ergjisë dhe Industrisë....
Më shumë

IQT ndëshkon 25 subjekte gjatë muajit tetor

Inspektorati Qendror Teknik publikon masat e marra ndaj subjekteve pas kontrollit të ushtruar gjatë muajit tetor 2014. Drejtoria e Inspektimit të Naftës dhe Gazit (DING) gjatë...
Më shumë